Ce atata valva pentru o nunta regala ?! :)

Deh,  exista cateva motive pentru care ai urmari aceasta transmisiune in direct a nuntii “de vita nobila”:

  1. Pentru ca o data se intampla sa se marite o femeie, si acea zi se intampla sa fie cea mai frumoasa zi de in viata ei.
  2. Pentru ca este “nunta secolului” (vitezei:))
  3. Pentru ca din cand in cand ne place sa ne rasfatam regal, prin vizionarea acestei nunti regale.
  4. Ei amandoi porumbei,  reprezinta viitorul Coroanei Regale, iar teoretic vorbind, este un eveniment istoric.
  5. Toate femeile vor sa simta ca niste adevarate printese, cand vor viziona aceasta transmisiune in direct, a nuntii regale !

Si cam atat, ca restu-i can can!:)

Cei de la Catavencu ne ofera cateva relatari din culisele nuntii regale:

Ora 7: Pajul vine să îl trezească pe prinţul William pentru nunta regală. Somnoros, Prinţul William aruncă cu smartphone-ul după paj. Pajul dispare.

Ora 7 si 10: Pajul revine şi insistă. Prinţul William înjură ca un birjar de caleaşcă regală. Pajul dispare.

Ora 7 şi 12: Prinţul Charles dă buzna în dormitorul Prinţului William. Semi-adormit, Prinţul William ascunde repede sub pat revista de pe noptieră. Prinţul Charles îl întreabă pe Prinţul William de ce nu este deja îmbrăcat. Prinţul William îi răspunde că s-a jucat toată noaptea “Call of Duty – Night Mission to Irak” si este obosit rupt. Prinţul Charles strânge din buze: “Eşti ca maică-ta! Şi ei îi plăceau nopţile musulmane!”

Ora 7 şi 14: Pajul îi aduce micul dejun Prinţului William. Prinţul William îl ignoră, preocupat să îşi scoată scama din buricul regal şi să o adauge la colecţie.

Ora 7 şi 16: Prinţul William face duşul regal.

Ora 8: Pajul îl îmbracă pe Prinţul William. Prinţul William se lasă îmbrăcat de paj.

Ora 9 şi 20: Prinţul William coboară în salonul oglinzilor, unde îl aşteaptă cavalerii şi domnişoarele de onoare. Vizibil emoţionat, bea o ţuică, gustă un cozonac. “E de casă”, constată faţa sa regală. “De casă regală!”, încearcă Prinţul Harry un spirit de glumă.

Ora 9 şi 30: Wedding plannerul întârzie. Naşul mare pufneşte, supărat.

Tot ora 9 şi 30: Prinţul William întreabă dacă şi regele ţiganilor a fost invitat la nuntă, iar toată lumea prezentă în salonul oglinzilor izbucneşte într-un râs forţat.

Ora 9 şi 32: Apare wedding plannerul, scuzându-se.

Ora 9 şi 43: Se formează alaiul de nuntă. Cavalerii şi domnişoarele împodobesc limuzinele cu baloane şi flori. Pe maşina mirelui se lipeşte cu bandă adezivă o păpuşă îmbrăcată în alb . Se renunţă la maşinile Mercedes seria S din alai.

Ora 10: Prinţul William îşi cere iertare de la Prinţul Charles şi îi cere bincuvântarea părintească. Prinţul Charles ţine un toast, spune “Tatăl nostru” şi lăcrimează la cameră după care îşi aprinde un Camel, la braţ cu Camilla.

Ora 10 şi 08: În cimpoaiele scoţienilor, alaiul regal intră în maşini. Se claxonează turbat, se iese din curtea palatului Buckingham.

Ora 10 şi 09: Nuntaşii râd de maşina prinţului Frederik al Danemarcei, care a uitat că în Anglia se circulă pe cealaltă bandă.

Ora 10 şi 10: Maşina prinţului Frederik al Danemarcei revine pe banda stângă.

Ora 10 şi 32: Alaiul nupţial ajunge în faţa reşedinţei lui Catherine Middleton. Prinţul William îi dă bip lui Catherine Middleton, iar aceasta îi răspunde, la rândul ei, cu un bip. “Băieţi, putem urca!”, zice Prinţul William.

Ora 10 şi 34: Naşul renunţă să îi facă o farsă Prinţului William.

Ora 10 şi 35: Networking până la ora 11. “Mai avem timp!”, îi linişteşte naşul mare pe miri.

Ora 11: Mireasa cere voie părinţilor săi să plece din casa părintească. Părinţii hohotesc: “Să nu divorţezi de el niciodată, maică, că ai văzut ce se poate întâmpla, Doamne iartă-mă…”

Ora 11 şi 14: În cimpoaiele scoţienilor, alaiul regal urcă în maşini.

Ora 11 şi 15: Naşul refuză să plătească pentru deblocarea uşii pe care e aplicată o panglică de servitorii români. Se pleacă la primărie.

Ora 12: Ceremonia de la primărie ia sfârşit. Cuplul proaspăt căsătorit primeşte cadou o şampanie Angelli de căpşuni de la primarul Londrei şi de la Cosniliul Local. Se fac poze. Se aleargă la biserică.

Ora 12 şi 40: La biserica, înainte de “Isaia dănţuieşte”, Prinţul William exclamă: “E pe bune? Pot purta coroana pe cap chiar dacă încă nu a murit bunica?” Naşul mare îl înghionteşte şi-i spune că-i explică mai încolo, numai să tacă din gură.

Ora 14: Se ajunge la restaurant. O mică încurcătură cu aşezarea meselor este rezolvată discret de naşul mare.

Ora 14 şi 30: Se mai spune o dată Tatăl Nostru, apoi mesenii dau năvală pe aperitive. Pe sub masă, mireasa scoate discret picioarele din pantofi.

Ora 15 şi 15: Valsul miresei. Cei doi sunt filmaţi cu telefoanele de nuntaşi, clipurile sunt urcate pe Youtube instantaneu. Se pune pariu care prinţ face cele mai multe vizualizări.

Ora 16 şi 30: Se serveşte aperitivul cald, filé de păstrăv somonat.

Ora 17: Se fură mireasa. Prinţul William spune “Sper să nu fie albanezi kosovari, că n-o mai vedem decât la piaţa de organe!”

Ora 18: Se aduce mireasa, se negociază la microfon răscumpărarea. Naşul semnează nervos un cec. “E prima nuntă din viaţa mea la care am auzit că fură chelnerii mireasa şi cer lei româneşti!”

Ora 19: Se aduce friptura. László Tőkés, vice-preşedintele Parlamentului European, prezent la eveniment, primeşte numai jumătate de porţie. La servire, chelnerul român mustăceşte. Tőkés, precaut, refuză să guste. “Cine ştie ce au mai făcut pe la bucătărie valahii ăştia împuţiţi!”, îşi spune în timp ce se amăgeşte cu o banană din fructieră.

Ora 21: Se aduce tortul miresei. Mireasa îl împinge pe mire în tort, murdărindu-i nasul regal. Lumea se amuză, se fac poze cu telefoanele.

Ora 23: Epuizaţi, prinţii proaspătului cuplu regal pleacă pentru noaptea nunţii.

Ora 23 şi 30: Prinţul William îl sună pe Gigi Becali şi-l întreabă: “Mister George, ce-a zis popa mai demult, se dă dezlegare pentru sex în Vinerea Mare?”
Advertisements

2 responses to “Ce atata valva pentru o nunta regala ?! :)

  1. As avea o completare daca imi permiteti 🙂
    30.04.2011 ora 14:23 la palat va avea loc celebra ”ciorba de potroace” ( ciorbita cu zama de varza :))) ) facuta bineinteles dupa reteta soacrei mari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s