EUROvision 2011

Cu toate ca mi-am pus sperantele in melodia “Change”,  ce a reprezentat Romania  in finala Eurovision de la Dusseldorf de pe 14 mai,se pare ca au avut loc niste jocuri de culise intre tarile participante la Eurovision-ul de anul acesta. Astfel ca locul I a fost ocupat de nimeni alta decat Azerbaidjan, o tara bogata atat in petrol cat si in resurse, numai bune de impartit cu tara -gazda de anul acesta, Germania. Mai conteaza  cu ce melodie s-a prezentat tara castigatoare in acest concurs din moment ce clasamentul a fost alcatuit pe criterii strict geo-politice?  Iata clasamentul final EUROvision 2011:

Cat despre favoritul caselor de pariuri, contra-tenor-ul francez Amaury Vassili care avea cota cea ma buna dintre participanti, in finala s-a clasat pe locul 15, ceea ce este destul de surprinzator. Favorita mea Kati Wolf, reprezentata Ungariei cu melodia” What about my dreams?” a iesit pe un loc vecin cu ultimul loc.

Romania cu o piesa “catchy” , vorba lui Addicted,  o piesa care a transmis un mesaj pozitiv s-a clasat pe locul 17.  Din cate am inteles,  baietii de la Hotel FM nu avut un show spectaculos, dar nici de calitatile muzicale si mesajul piesei, melodicitatea ei,  nu s-a mai tinut cont? Cu eleganta, vedeam aceasta melodie la in top 3.

Chiar si Republica Moldova au avut un show mai bun (un show de poveste cu iz specific moldovenesc 🙂 )decat Romania, si au reusit se claseze pe locul 12. Bravo lor, poate si noi la anul vom fi mai norocosi, vorba celor de la Zdob si Zdub! 🙂

Advertisements

2 responses to “EUROvision 2011

  1. a inceput sa le placa la eurovizion zdobilor 🙂 funny show…those hats are crazy!!! :)) melodia …noah…stilul caractersitic…usurica…oricum luau caciulile ochii….cine mai era atent la muzica??

    • Da, show-ul celor de la Zdob si Zdub a fost atat de “crazy” incat a prins bine la publicul european “ascultator de muzici” cu specific folclorico-ento-balcanice :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s