Ziua buna se cunoaste de dimineata! :)

O noua dimineata e ca un nou inceput al vietii de zi cu zi. Astfel,  dispozitia si atitudinea cu care ne trezim stabilesc tonul pentru intreaga zi. Asa ca imi incep fiecare zi asa cum as vrea sa continue – vesela, entuziasta, plina de energie si de bucurie.  Cum altfel poate incepe o dimineata decat cu o cafea datatoare de energie si care iti aduce buna dispozitie, stare de spirit care se mentine pe parcursul zilei.

Poate va intrebati de ce cafea? Pentru ca are numai beneficii: reprezinta o sursa naturala de antioxidanti, reduce starea de oboseala, imbunatateste digestia si stimuleaza si imbunatateste activitatea cerebrala, capacitatea de memorare si concentrare. Pe de alta parte, cafeaua nu este recomandata in randul persoanelor cardicace insa daca bem moderat cafea este numa’ buna pentru organism! 🙂

As putea spune ca o ceasca de cafea este un adevarat ritual matinal, cafea in care se toarna o lingurita cu zahar de  bucurie si energie! Numai acea aroma binecuvantata care se emana odata cu aburii cafelei la clasicul ibric iti da senzatia ca te trezeste la viata, capeti puteri pentru inca o noua zi din viata ta.

O asemenea traditie si de ce nu filosofie de viata este transmisa si in reclamele la cafea.

Astfel, cea mai buna cafea in adevaratul sens al cuvantului, o consider a fi cafeaua Jacobs, pentru spoturile sale publicitare pline de creativitate adaptate la contextul matinal al fiecarui inceput de zi:

Pentru ca este o cafea intensa si are cea mai buna aroma “Alintaroma”.

Pana si spiritul Craciunului il asociez cu urmatorul spot publicitar:

Melodia din reclama este destul de cunoscuta, melodie pe care  putem sa o  auzim in preajma Craciunului – Dean Martin – Let it snow.

Revenim la inceputul acestui an, cand Kraft Foods lanseaza campania Jacobs  “Traieste emotia fiecarei intalniri”, un manifest pentru intalnirile fata in fata, la o ceasca de cafea. Comunicarea este cea ii aduce pe oameni impreuna, si unde putem comunica cel mai mult, daca nu in jurul unei povesti la o cafea.

Asadar, va invit la o cafea cu iz de poveste, nu virtuala, ci fata in fata cu o persoana draga! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s