Tu cu cine faci banking?

“Banii, melodie. Banii, tragedie.Banii, comedie. Banii sunt la fel”  spunea o melodie de la Partizan. Dar ce se intampla cand apar bani din dobanzi magice? Asa cum se intampla, anul trecut, in spoturile publicitare de la ING. Spoturi frumoase, pline de culoare si magie dar pana cand?

Pana cand, anul acesta ING se decide sa-l trezeasca la realitate pe consumatorul de servicii bancare si sa-i spuna adevarul in fata: ING Bank – Pentru oameni mari 🙂

Si nu de curand, m-a suprins un tip de publicitate  neconventionala haioasa. Receptorul de mari dimensiuni era amplasat la o statie de metrou destul de aglomerata. O idee publicitara destul de creativa si amuzanta, in acelasi timp.

Mult mai interesanta si mai realista este campania celor de la BCR: “Tu cu cine faci banking?”, unde accentul este pus pe responsabilitate pe care ti-o asumi, in momentul in care  alegi sa investesti in anumite servicii bancare de incredere, si in acelasi timp, de calitate. Plus ca, sloganul “Gandim la fel”, empatizeaza mai mult cu publicul, dornic sa investeasca in planurile sale de viitor intr-un mod cat mai responsabil.

 

Advertisements

2 responses to “Tu cu cine faci banking?

  1. eu sincer nu am inteles spotul publicitar de la BCR cu amanta in dulap…jur.Banca nu trebuia sa fie o institutie credibila si care sa ma faca pe mine sa am incredere in ea. Pozitionarea 100% afectiva cu campania aceasta nu mi se pare cea mai inspirata. Ar fi fost de preferat o pozitionare dubla rationala si afectiva.

  2. La inceput nici eu nu m-am dumirit. In cele din urma, am aflat (intr-una din editiile Apropo Tv) despre ce era vorba in spotul cu pricina: Sotia vine pe neasteptate, cu alte cuvinte mai repede decat ar fi crezut sotul ei (ce fusese prins in fapt), pentru ca creditul de la BCR li s-a aprobat mai repede , decat si-ar fi imaginat cei doi soti, probabil proaspat casatoriti! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s