Angry Birds in viata reala

Nu cred ca mai e cineva care sa nu fi auzit de cel mai celebru joc pentru smartphone-uri, Angry Birds. Fie ca te afli in metrou, si te delectezi cu acest joc pe iPhone, fie ca astepti la vreo coada interminabila la vreun ghiseu, fie ca esti diplomat sau om de politica sau pur si simplu un gamer inrait, trebuie sa joci cel putin o data in viata, acest joc. Jocul cu pricina a devenit un fenomen in toata lumea, datorita faptului ca este usor de jucat, are o grafica excelenta, culorile sunt vii si atrag ca pe un magnet pe cel care incearca sa-l joace pentru prima oara. Unde mai pui ca este amuzant si te relaxeaza 🙂

Nu de curand , cei de la T-Mobile au realizat o versiune reala a celebrului joc in care pasarile suparate si porcusori verzi sunt controlate prin intermediul unui smartphone.
Locuitorii din Barcelona au reusit sa se joace live Angry Birds folosind un smartphone pentru a controla prastia uriasa in timp real, asa cum se poate vedea in urmatorul spot publicitar:


Pentru cei care nu stiu, Angry Birds este un joc video aparut in 2009 special
pentru tehnologia smartphone. Descarcat de nu mai putin de 12 milioane de ori in 2010, jocul este una dintre cele mai populare in APP Store a celor de la Apple.  A avut un asa succes,  incat la cererea fanilor care nu detin un smartphone, au facut o varianta pentru PC, pe care puteti juca aici.

Advertisements

One response to “Angry Birds in viata reala

  1. ooo… varianta pentru Google Chrome am terminat-o deja :>:>:>:> :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s