Un week-end pentru toate gusturile

Finalul acestei saptamani vine cu alternative interesante de petrecere a timpului liber,  de la festivaluri de muzica pop, rock pana la concerte in ritmuri de jazz.

B’ESTFEST 2011 ce se va desfasura in perioada 1- 3 iulie, in zona Pipera-Tunari, Bucuresti. Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B’estfest, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.   In acesta editie, vom auzi nume importante din muzica internationala printre care:  Skunk Anansie, Flogging Molly, Roger Sanchez, Mika, Lamb, Asian Dub Foundation, Pendulum, House of Pain si Hadouken.

Undeva in Bucuresti, mai precis in Piata Constitutiei va avea loc in aceeasi perioada 1-3 iulie, festivalul de muzica rock  Rock the City 2011. Astfel, pe cap de afis ii avem pe cei de la Prodigy, urmati de WhiteSnake, Judas PriestMonarchy, Hatebreed, Metrock ori VooDoo sunt doar cateva dintre formatiile care vor urca pe scena festivalului “Rock the City”. Bilete si abonamente se mai gasesc in reteaua Eventim fiind cuprinse intre 125 si 280 lei.

Pe litoral, distractia se incinge la Orange Summer Party, ce invita fanii Jamiroquai sa se bucure de primul concert al grupului britanic in Romania.  Concertul va avea loc pe 2 iulie, pe plaja H2O. Intrarea este libera! 🙂

Urmatoarea melodie ati mai auzit-o intr-o reclama la Orange –  in vara anului trecut, reclama cu cei doi tineri care se intalnesc in parc. Melodia este cantata de nimenul altul decat simpaticul artist Mika, cel care anul trecut a sustinut un concert la Orange Summer Party iar anul acesta s-a intors pentru a doua oara in Romania, la B’ESTFEST 2011  🙂

Un week-end insorit de zambete, sa aveti! 🙂

Advertisements

One response to “Un week-end pentru toate gusturile

  1. Hurrah, that’s what I was exploring for, what a material! present here at this weblog, thanks admin of this website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s