Din vremurile cand …

Din vremurile cand parintii nostri erau tineri si colindau tara în lung
si-n lat cu “ia-ma nene“, cand ieseam la cofetaria din colt la un suc si o prajitura, cand dansam pe ritmuri disco, din vremurile cand ne cumpăram like-urile de la florarii si costume la comanda. Toate aceste ganduri nostalgice si alte replici “din vremurile de altadata”  fac parte din campania “Retro Pepsi – Cola”, ce o consider a fi cea mai frumoasa campanie publicitara din aceasta vara! 🙂

Campania propune un salt in timp, mai precis in perioada anilor 80′, cand bautura mai sus amintita, era in voga. Astfel, cei de la Pepsi au readus  in editie limita, sticla de Pepsi-Cola a anilor 70′-80′, pentru generatiile de ieri si de azi. Prima cola din Romania revine, astfel in sticla ce pastreaza design-ul acelor ani.
La inceputul verii, cei de la Pepsi transmiteau intr-un comunicat de presa urmatoarele: “Vara asta vei putea gasi noua sticla la terase, la munte si pe litoralul Marii Negre, ca sa iti amintesti de vacantele din copilarie si adolescenta. Si daca nu ai prins acea perioada, sigur parintii ti-au mai povestit cate ceva despre bucuria unui Pepsi Cola si a unei prajituri bune la cofetaria din colt.”

Campania „Pepsi-Cola. si ieri. si azi” este o poveste autentica, pornind de la amintirile parintilor. Declinata pe toate mediile de comunicare (OOH, tranzit, TV, presa, online si retele sociale), toate vizualizarile folosite sunt fotografii reale, din albumele acelor ani.

Si pe buna dreptate,   pe parcursul calatoriei pe litoralul romanesc,  se simtea acea briza a vremurilor de altadata, datorita acestei campanii, pe care o port in suflet! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s