ADfel 2011

Pe locuri, fiti gata … spot! Luni, 16 august, in club Fabrica  s-a dat startul pentru cea de-a sasea editie a festivalului de publicitate neconventionala, ADfel 2011,  evenimentul care ofera in fiecare an o saptamana de branded entertainment.

Organizat de IQads si 24-FUN, ADfel 2011 va avea loc in perioada 15-21 august si va crea experiente inedite in jurul brandurilor curajoase pe un teren complex de joaca. Ideile neconventionale vor prinde viata anul acesta in spatii din cele mai diverse: terasa, pub, club, sala de biliard, spatiu de antrenament pentru slackline etc.

La editia trecuta, ADfel a gazduit peste 70 de executii si de happeninguri neconventionale, printre care s-au aflat: Seara de senzatii tari romanesti, concursul ADfel de karaoke, in care concurentii au cantat pentru toata terasa melodii pe care le auzeau doar ei in castile unui mp3 player, Muzeul armelor antitantari, Institutul de relaxare, competitia „Cele mai fine picioare de la ADfel”, show-uri de stand-up gandite pe brief-urile unor branduri, “Seara sutienelor”, „ID-uri de mess la liber” si multe alte intamplari care cer sa fie povestite.

In cadrul ADfel vor avea loc si anul acesta: Ziua Culturala, dedicata brandurilor culturale si sociale, concursul de parodii de reclame Grand Spoof, Atelierele ADfel – programul de traininguri intensive dedicat celor care isi doresc sa lucreze in publicitate si ADfel Galleries – expozitia cu cele mai bune executii neconventionale realizate de agentii locale si internationale de publicitate.

Mai mult de atat, cei din redactia de la IQads au lansat Suplimentul ADfel 2011, ce cuprinde articole despre editia de anul trecut a evenimentului, raspunsuri ale mai multor publicitari romani despre efectele publicitatii neconventionale in retelele sociale, articole scrise de editorii IQads despre executii publicitare neconventionale din Romania si din strainatate, dar si indicii despre editia de anul acesta.

Vino sa vezi un ADfel de festival de publicitate, la ADfel 2011. Enjoy! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s