In weekend sarbatorim Zilele Bucurestiului

In acest weekend se aniverseaza 552 ani de la atestarea documentara a orasului lui Bucur, motiv de bucurie pentru toti bucurestenii cu prilejul manifestarii anuale a “Zilelor Bucurestiului”, eveniment ce se va desfasura intre 16 – 18 septembrie.

Astfel, pe parcursul celor trei zile de sarbatoare bucurestenii se vor putea bucura de concerte, piese de teatru, spectacole de echitatie si o multime de alte evenimente ce se vor desfasura in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei si in Parcul Unirii.


   Startul manifestarilor va fi dat de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt, vineri, 16 septembrie, in parcul Herastrau, unde bucurestenii sunt asteptatati de la ora 10,00 la Targul Mestesugarilor, Targul Editurilor de Carte, la expozitii de pictura si grafica.

Ziua de sambata este dedicata tinerilor, care vor fi atrasi in parc de interpreti si trupe indragite, iar duminica, pe scena amenajata in Herastrau, vor evolua orchestre, trupe si interpreti ai minoritatilor.

Pentru iubitorii de muzica, sambata si duminica, pe strada Franceza din Centrul Istoric, va avea loc prima Gala Folk You, festival de muzica folk.

Programul Zilelor Bucurestiului, il puteti gasi aici.

Pofta de cultura continua cu ‘Strada de C’Arte‘, festival de carte si arte, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, ce aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatrul intr-o formula interactiva, de agora. Festivalul va ocupa strazile C.A. Rosetti (porţiunea dintre Calea Victoriei si Bdul Magheru), pe strada Boteanu si Nicolae Golescu.

Programul festivalului il puteti gasi aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s