Duelul retelelor de socializare

Probabil ca ati observat la deschiderea paginii de cautare Google, o sageata albastra care pare trasata cu o pensula pe ecran. Daca dati click pe sageata, sunteti directionati automat catre platforma de socializare Google +.

Prin aceasta reclama, aparent banala, Google isi anunta lansarea oficiala a retelei de socializare Google + dupa mai multe luni de teste, in care accesul a fost limitat.
  Incepand de astazi (21 septembrie 2011) Google + este accesibil pentru toti internautii.

Ce este atat de inedit la Google +, existenta “cercurilor ” de prieteni, care le va permite utilizatorilor sa creeze cercuri personalizate de prieteni, colegi de facultate, colegi de munca si sa decida cat anume din continutul urcat de el pe site poate fi vazut de fiecare grup in parte.

De asemenea, reteaua de socializare are un chat, precum si posibilitatea de a purta conversatii in timp real video si audio cu alti membri (functia hangouts).

Google + se vrea a fi unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale companiei Google, prin care incearca sa detroneze succesul incredibil al retelei create de Mark Zuckerberg, Facebook.

In ziua lansarii oficiale a celei mai noi retele de socializare, cei de la Facebook au anuntat schimbari majore in ceea ce priveste newsfeed-ul, interfata si aplicatiile, aducand o serie de imbunatatiri si facilitati.

Un clip animat de pe site-ul CollegeHumour, intitulat “Not Google Plus” pare sa detensioneze rivalitatea dintre cele mai mari retele de socializare din lume. Enjoy!:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s