Primiti cu recensamantul?

Dupa cum stiti, toamna se numara romanii …  caci din 20 octombrie  a inceput recensamantul populatiei si al locuintelor 2011. Cu aceasta ocazie va fi analizat fenomenul de imbatranire a populatiei, cresterea gospodariilor de persoane singure sau a familiilor monoparentale, facandu-se si o evaluare a numarului si structurii generatiilor care convietuiesc in cadrul familiei.

De asemenea, va fi analizata structura familiilor dupa numarul de copii si cel al copiilor intretinuţi, componenta familiilor dupa relatiile de rudenie sau parentale, statutul femeilor in cadrul familiei, fenomenul migratiei, in special al migratiei temporare, la munca in strainatate si altele.

Recensamantul de anul acesta este al treilea realizat in Romania dupa caderea comunismului si primul de la intrarea Romaniei in UE. Operatiunea se va desfasura pana in 31 octombrie, iar primele date vor fi facute publice cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie 2012, datele finale urmand a fi cunoscute in anul 2014.

Iata si o latura cea mai amuzanta a recensamantului 2011. Enjoy!:)

Recensamant 2011: Esti ochelarist? Trebuie sa declari! La fel, daca ai WC-ul in curte sau daca primesti bani de la rude.
EL si EA dupa ce s-a incheiat vizita recenzorului. EA foarte nedumerita:
– Dragul meu, da’ eu tot nu pot sa pricep, de ce se face recensamant, atunci cand exista Facebook.

De teama amenzilor, bucurestenii isi scriu CNP-urile pe usi. Ecologistii trag un semnal de alarma, deoarece multe perechi de indragostiti isi scrijelesc pe copaci CNP-urile: 1860622023891+2900318921345= LOVE. (via Times News Roman)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s