Product placement in videoclipuri romanesti

Te plimbi cu o masina Ford pe timp de seara, te opresti intr-un club si iti stingi setea cu o doza de Pepsi, toate astea in timp ce asculti “Electronic Symphony”. O combinatie tare interesanta pentru cel mai nou product placement din cel mai recent videoclip semnat deMoga feat.Liviu Teodorescu. Pe “Micul Mozart” (alias Marius Moga) il cunoaste cam toata lumea insa de Liviu Teodorescu au auzit putini, caci el s-a facut remarcat in cadrul emisiunii de mare succes, “Vocea Romaniei’, reusind sa se califice in finala competiei. Tanarul acesta, asa de talentat imi aduce aminte de prezenta scenica si timbrul vocal al inegalabilului Elvis Presley.

Ideea videoclipului este bine sincronizata cu mesajul melodiei, cu costume din epoca in care a aparut muzica simfonica versus imaginea tinerilor din club care asculta muzica electronica, de aici rezulta o minunata simfonie de muzica electronica.

Si Liviu pare sa nu fie singurul norocos care s-a bucurat de protectia micului Mozart, un alt concurent de la Vocea Romaniei care a fost in echipa lui Moga, Cristian Sanda ce si-a lansat un videoclip, in care apare un alt product placement la binecunoscuta napolitana JOE. Mai mult de atat, Cristian Sanda a devenit imaginea JOE.

Iata si spotul publicitar care face parte din campania “Fii curios”, ce isi propune sa hraneasca curioziatea tinerilor din ziua de azi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s