Ursus Cooler, senzatia verii

Vine vara in toata tara, din Constanta pana in Timisoara. Ce facem cand afara e caldura mare, mon cher? Ne racorim la terasa, unii la o limonada, la o inghetata iar altii se racoresc cu o bere rece.

Pentru ca acum in sezonul  estival, berea e la mare cautare, producatorii de bere se bat in oferte, retete promitatoare (100 % malt) si gusturi noi de bere. Daca anul trecut, Ciuc Raedler cu lamaie facea senzatie si vanzarile cresteau simtitor pe timp de vara, iata ca anul acesta, cea mai racoroasa bere cu gust de limonada este URSUS COOLER. Vorba noastra din copilarie „cea mai cool” dintre toate mixurile de bere.

??????????????????????????????????????????????????????

Daca reclama tv de la Ursus Cooler (realizata de Graffiti BBDO)n-a reusit sa ma convinga: cu tipul acela barbos, un fel de „Marcu care trage cu arcu’ ” si nimereste cu sageata o lamaie, apoi o sicla de bere si apare ca prin minune Noul Ursus Cooler.

Ei bine, cand am comandat la terasa (Terasa Romaneasca de care v-am povestit) Ursus Cooler cu limonada am simtit ca m-a lovit Cupidon cu sageata lui, caci m-am indragostit numaidecat de gustul berii-minune. Ursus Cooler combina gustul  de bere cu cel de limonada. Rezultatul: Ursus Cooler, senzatia racoritoare a verii, din acest an.

Spotul publicitar cu noul Ursus Cooler (are doua variante) il puteti viziona >> aici si aici

Pentru soferi si mamici care alapteaza, exista Ursus Cooler fara alcool, disponibil si la doze. Imi place cand un brand se gandeste la toate categoriile de consumatori si personalizeaza produsele.

ursus cooler doze

Si ca sa ma credeti pe cuvant ca Ursus Cooler este berea cea mai vanduta, in momentul de fata, iata mai jos o poza pe care am suprins-o pe un raft, intr-un hipermarket renumit.

ursus

O alta reclama la bere pe care am vizionat-o de curand este cea de la berea Silva. Spotul publicitar a fost filmat in mare parte in Sighisoara (orasul-cetate de care v-am povestit data trecuta) si surprinde un grup vesel de tineri ce inchina bere Silva, chiar in fata Turnului cu Ceas.

http://www.youtube.com/watch?v=q1LdTeYX4rk

Dara’ sa purcedem a ne racori si a inchina un pahar de bere, in cinstea verii, zic! 🙂

Advertisements

One response to “Ursus Cooler, senzatia verii

  1. Furrealz? That’s marloleusvy good to know.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s