Sase sasi in sase saci

Pare a fi o lectie de dictie si pentru cei mici si pentru cei mari, insa este vorba de cea mai difuzata si cea mai iubita reclama in 2002 si anume reclama de la “Cris Tim – Salam Sasesc”. Va mai amintiti de fetita adorabila si sasaita care incerca sa pronunte litera “s” rostind in repetate randuri “salam sasesc”?

Ei bine, fetita din reclama, pe numele ei Luiza Lucuta, ajunsa acum la varsta de 16 ani revine pe micile ecrane fiind imaginea campaniei “Cris Tim te face superstar” ce cauta copii talentati. Parintii ii pot inscrie in concurs pe baza unei inregistrari video in care acestia rostesc replica celebra din reclama: „Salam Sasesc” si raspund la intrebarea „Daca ai fi tu mama mea mea, si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”. Publicul isi va alege preferatii, prin voturi. Opt copii vor fi ramane in finala pentru a juca in noile reclame.

Competitia se desfasoara in perioada 17 martie – 13 aprilie 2014, timp in care copii cu varste cuprinsa intre 3 si 7 ani pot fi înscrisi pe platforma online Cris Tim: http://www.superstar.cristim.ro.

Daca nu v-a reusit pronuntia “Sase sasi in sase saci” incercati acest exercitiu de dictie: “Ma duc la Intercontinental sa ma dezintercontinentalizez”. Succes! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s