Din folclorul viral romanesc

Folclorul desemneaza totalitatea creatiilor artistice ale unei culturi spirituale populare, asociate unei etnii sau unui grup de etnii.

(definite Wikipedia)

Viral video – A viral video is a video that becomes popular through the process of (most often) Internet sharing, typically through video sharing websites, social media and email. Viral videos often contain humorous content and include televised comedy sketches.

(defintie Wikipedia en.)

Dupa parerea mea, cele mai frumoase creatii artistice sunt cele create ad-hoc dar cand mai sunt si filmate ele raman adevarate marturii ale timpului. Vorbim aici despre perlele virale romanesti, capodoperele din ultimul deceniu, incat Miorita actuala ar suna asa:

Iata vin in cale, se pornesc la vale 5 romanasi,
Ei vorbira si se sfatuira
Sa puna tara la cale,
Sa ne faca sa uitam de vreo suparare,
Si sa radem fara incetare.

In cele ce urmeaza am realizat un top 5 al celor mai virale clipuri romanesti de pe Internet (Youtube). Iata clasamentul celor mai amuzante replici|:

Locul 1 – Burlanul

Locul 2 – Balci la Piscani

Locul 3 – Vasluianca

Locul 4- Din seria filme

Locul 5 – Sase cai frumosi

Pentru ca tot ne-au inveselit ziua de cand au aparut pe internet, m-am gandit sa fac si o compilatie din toate replicile neaose ce suna cam asa:
Yo! Yo! Fuck, ya, yo! Ascultati ce va spun acum yo: Din seria romanisme si pentru ca umor. Aseara pe la ora 3, 3 si ceva s-a constatat o furtuna pentru ca s-a produs o extorsiune a unui degajament intr-o apa. Iar azi, pe la ora 13, 13 si ceva, icisia s-a declansat o canicula la un balci din care s-a constatat ca fetele e lesinate de caldura. Au venit si cai inhamati la caruta, maxim sase cai frumosi. De ce? De mere. A fost frumos, dar nu  prea.
A transmis pentru D.voastra,

Mos Craciun si prietenii sai.

In final va las in compania celui mai recent clip viral  “Furtuna energetica”  in care un ilustru ezoterist si metafizician ne povesteste despre calatoria sa cu trenul spre Timisoara si atacurile energetice la care a fost suspus in acest tren. Enjoy! :))

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s