Doar o data e Craciunul

Afara ninge linistit/Si-n casa arde focul/Iar noi pe langa mama stand/De mult uitaram jocul.

Pentru ca ninsoarea asta neasteptat de frumoasa ma duce cu gandul la bucuriile iernii si la magia Craciunului si a sarbatorilor de iarna care tocmai ce s-au incheiat (pentru toata lumea), m-am gandit sa astern pe blogul meu (usor “prafuit” de cand nu am mai scris) cateva ganduri frumoase.

Parca nicio sarbatoare nu e mai frumoasa decat Craciunul, cand familia se aduna, se daruiesc minunate daruri, bucuriile si povestile sunt parca nesfarsite, bucate traditionale, un timp pretios petrecut cu cei dragi, un sentiment de caldura sufleteasca si binecuvantare te cuprinde realizand ca familia este cel mai frumos sentiment de pe Pamant. De la povetele blande ale mamei, de la indrumarile si incurajarile tatalui, rasfatul si ocrotirea bunicilor, cu toate acestea creste si dezvolta frumos si armonios, un copil, in sanul binecuvantat al familiei. Pentru ca acel copil crescut cu dragostea familiei si cu principii morale si sanatoase de viata va deveni adultul responsabil de mai tarziu, ce isi va intemeia dedicat si implicat, propria familie, pe care sa o pretuiasca, sa o ocroteasca si mai mult de atat sa o iubeasca.

Despre sentimentul cald si ocrotitor de familie si multasteptatul Craciun petrecut in in familie, este vorba in spotul publicitar (la lantul de hypermarketuri nemtesti Edeka) de mai jos. O reclama emotionanta, ce a devenit instant viral pe retelele de socializare si pe internet, ce nu te va lasa “rece” dimpotriva, te va aduce mai aproape de caldura unei familii binecuvantate. Vizionare placuta!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s