Toamna se numara emotiile

Iata-ma aflata in fata unui multasteptat post, intr-o toamna tarzie nostalgica si plina de poezie, cu o pofta de a asterne ale mele ganduri, in a scrisului, frenezie. O toamna cu versuri coplesitoare, cu o noua cunoastere interioara, cu schimbari benefice si stari de spirit ravasitoare, cu emotii nemaintalnite, cu noi pasiuni dobandite.

Pentru ca toamna se spun cele mai frumoase elegii, am ales ca acest post sa fie dedicat acelor reclame ce ne-au spus povestea lor intr-un mod emotionant si impresionant, totodata.
In topul reclamelor emotionante, ce te misca cu adevarat, oricat de “stana de piatra” ai fi, oricata insensibilitate ai afisa, reclama asta, cu siguranta te va emotiona (chiar, pana la lacrimi):

Reclama “Fluturele” este pe departe una dintre cele mai emotionante reclame, de la Telekom (pe atunci, Cosmote) asupra careia vei reflecta mult timp sau in cel mai fericit caz, iti vei suna negresit parintii ce te-au crescut cu atata grija, blandete, dedicare si dragoste, carora le purtam respect si recunostiinta, cat traim, pentru ca si noi, la randul nostru vom fi in postura de a fi parintii propriilor nostri copii, carora trebuie sa le transmitem aceleasi minunate valori de familie:

Urmatorul spot publicitar, este unul dintre cele mai emotionante si motivationale clipuri si te face sa uiti ca este doar o reclama la o firma thailandeza de asigurari de viata:

Si nu in ultimul rand, iata reclama care in timp ce o vizionezi ti se face “pielea de gaina”. O emotionanta lectie de viata despre bunatate, generozitate, altrusim si omenie, reclama la TrueMove H, cel mai mare operator de telefonie mobila din Thailanda:

Si ar mai fi povesti emotionante surprinse in reclamele din intreaga lume dar va invit sa le descoperiti singuri. Cu siguranta, vei avea ce invata din ele si va vor transmite mai mult decat niste simple emotii! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s